Dragi colegi medici rezidenti,

Societatea Multidisciplinara a Medicilor Rezidenti (SMMR) in colaborare cu Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania (SSCR) vin in sprijinul tinerilor medici cu un workshop practic, menit sa imbunatateasca nivelul cunostintelor si al abilititatilor chirurgicale ale acestora: BASIC SURGICAL SKILLS for RESIDENTS, Editia 1.

Proiectul se adreseaza atat rezidentilor de an mic de pe specializari chirurgicale, care pot sa exerseze pentru a-si imbunatati tehnica chirurgicala, cat si rezidentilor de pe specializari non-chirurgicale, care doresc sa deprinda abilitati chirurgicale de baza. Workshopul va fi organizat de o echipa mixta, formata din medici cu experienta, rezidenti si studenti.


Workshop-ul va fi unul intensiv, desfasurandu-se pe durata a 3 zile (sambata-duminica-luni), in perioada 2-4 aprilie. Pentru a nu constitui un inconvenient in activitatea clinica a participantilor, programul zilei de luni va incepe dupa-amiaza, pe ture, in functie de programul participantilor, si va consta in recapitularea cunostintelor dobandite pe parcursul weekendului. Pentru obtinerea diplomei de participare, prezenta in ziua de luni este obligatorie.


Taxa de participare la workshop este 180 RON. Pentru inscrieri, program si alte detalii, va rugam sa accesati linkul: http://sscr.ro/…/bucur…/basic-surgical-skills-residents-ed-1 (este necesara si logarea/updatarea contului, daca acesta exista deja, cu informatii care sa reflecte calitatea de medic).


Deadline inscrieri: 26 martie 2016, ora 20:00


Pentru ca fiecare dintre noi doreste sa aprofundeze un anumit subiect, echipa noastra a creat un formular in care sa va expuneti aceste idei, astfel incat pe viitor sa incercam sa organizam workshopuri tintite pentru dorintele voastre. Va invitam sa completati formularul din linkul urmator:http://goo.gl/forms/w4RFmAoxwt

 

12795210_1730666203835032_5432169480534992648_o